Etsitkö lahjaa läheisillesi ja rakkaillesi? Etkö keksi mitä antaisit lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea?

Koruja lahjaksi

Korut ovat olleet vuosien saatossa todella yleisiä lahjavalintoja. Keväällä juhlitaan äitiä, syntymäpäiviä ja valmistujaisia, joten hyvän lahjan hankinta on monelle taas ajankohtainen.

Mitä antaisit lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea?

Mistä löytäisin yksilöllisen ja arvokkaan lahjan esimerkiksi omalle äidille? Lahjan etsiminen kaupungilta voi olla kiireiselle nykyihmiselle stressaavaa ja aikaa vievää. Kaikkea tilataan nykyään kätevästi netistä, miksipä ei myös koruja?

 

Löydä oikea koko korullesi

Korujen valinnassa tärkeintä on oikean tyylin lisäksi oikean koon löytäminen. Ethän sinäkään osta vaatteita, jotka eivät istu päällesi täydellisesti. Sama pätee korujen suhteen. Mittaa siis tarvittaessa esimerkiksi vanhan sormuksen halkaisija, jotta uusi koru ostamisen istuu varmasti täydellisesti. Olemme tehneet valinnan helpottamiseksi myös oheisen kokotaulukon:

 KUINKA VALITSEN SORMUSKOON

Tilaamisen helppous netistä

Etenkin miehille lahjan hankkiminen netistä voi olla se paras ratkaisu.

Löydä täydellinen lahja puolisollesi, äidillesi tai vaikkapa isoäidillesi. Wild Art korujen nettikaupassa tilaaminen on tehty todella helpoksi ja turvalliseksi.Toimitamme kaikki korut tuttuun tapaan nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella. Mikäli tilaamasi koru ei kuitenkaan vastaa jostain syystä odotuksiasi, niin ei hätää. Jopa 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus on tukenasi.

Äitienpäiväksi

Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan. Täydellisen lahjan löytäminen äidille voi olla haastavaa. Wild Art korut sopivat jokaiseen tyyliin ja hetkeen. Ja voit olla varma että tuote on uniikki ja arvokas.Meiltä saat äidille kauniin kotimaisen lahjan, joka kestää aikaa ja käyttöä, on harkitusti valmistettu ja tuo varmasti iloa pitkään.

Äiti on maailman kaunein sana. Ihmisenäkin kaunein. Äiti osaa, äiti auttaa, äiti neuvoo ja äiti opastaa. Äiti ei jätä, äiti ei hylkää.

 

 

 

 

 

 

Suomalainen Design

Wildart-korumalliston inspiraationa on pohjolan luonto; sen kauneus, puhtaus ja monimuotoisuus.
Yksilöllisyys, yllätyksellisyys ja luonnonpuhdas muotokieli ovat tunnusmerkkejämme muotoilussa.
Missiomme on valmistaa koruja jotka tuovat hyvää mieltä ja onnellisuutta ei pelkästään juhlaan vaan myös jokaiseen arkipäivään. Korujemme muotoilu on ajaton ja yksilöllinen.
Uuden tuotteen suunnittelu on kotimaista työtä, alkaa käsin muotoilulla ja viimeistellään nykyaikaisella 3D-mallinnuksella.

Valmistus vain käsityönä
Kaikki tuotteemme valmistetaan hopeasta (925) vain käsityönä, joka tekee jokaisesta korusta yksilöllisen. Pikkutarkan viimeistelyn ja hionnan jälkeen koruun kiinnitetään siihen kuuluvat korukivet, topaasit tai agaatit. Erikoisuutena käytämme kaikissa koruissa myös kooltaan pieniä, aitoja timantteja lisäämään korun arvoa ja ylellisyyttä. Korkea valmistuksen laatu on meille itsestäänselvyys ja kunnia-asia.
Käsintehdyn tuotannon jälkeen korut käsitellään tummumisen estoaineella ja kovaa kulutusta kestävällä NANO-pinnoitteella, joka takaa sille upean kiillon ja suojan.

Nopeat toimitukset

Toimitamme tuotteemme Suomen Postin kautta. Yleisin toimitusaika on 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Kaikki tilaukset toimitamme postikuluitta.

Ostaminen on turvallista

Tuotteemme eivät sisällä piilokuluja.

Vaihto- ja palautus

Sinulla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan että kaiverretuilla ja tilauksesta valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tutustu kevään parhaaseen lahjaideaan ja tilaa verkkosivullamme

www.wildart.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *