Kesäale 2019

2.6. käynnistyy kesäale – 25% kaikista koruistamme-tutustu ja tilaa omasi!

________________________________________________________________________________________________________________________________

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

Useat asiakkaamme ovat kyselleet sovitus ja koetusmahdollisuutta. Nyt olemme tehneet tämän helpoksi-tilaa tuote kotiin, tutustu ja sovita, jos tuote ei sovi tai on väärän kokoinen sen voi palauttaa mukana olevalla palautuslapulla veloituksetta.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Yhteistyö jälleenmyyjien kanssa

Olemme saaneet varastoomme runsaasti valmiita tuotteita ja olemme valmiit aloittamaan yhteistyön myös jälleenmyyjien ja kultasepänliikkeiden kanssa. Tarjoamme edustajillemme hyvän tuotteen lisäksi reilut ehdot ja alennukset, hienot pakkaukset, esitteet ja tuotetuen. Tavoitteemme on kasvaa nopeasti merkittäväksi toimijaksi alallamme ja olemme mitoittaneet resurssimme myös kansainvälisiä markkinoita varten. Ensisijaisesti etsimme kumppaneita isommista kaupungeista mutta emme poissulje myös pienempiäkään alueellisia toimijoita. Ota yhteyttä sähköpostitse info@wildart.fi saadaksesi lisätietoja.


Ilmainen vaihto/palautus

Tarjoamme nettiasiakkaillemme mahdollisuuden tuotteen vaihtoon tai palautukseen veloituksetta. Usein sormuksissa koon valinta voi olla hankalaa ilman sovitusta, joten tarjoamme tämän mahdollisuuden nyt ilman lisäkuluja. Posti hoitaa kaikki kuljetuksemme noin 1-2 vuorokaudessa koko maahan.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Verkkokauppamme avattu!

14.3.2018 oli virallisesti se päivämäärä, jolloin korumallistomme Wildart.fi tuotteiden myynti käynnistyi. Takana oli tätä ennen jo 8 kk työ suunnittelun, käsintehdyn tuotannon ja korujen testauksen parissa. Viimeinkin voimme ylpeänä lanseerata ensimmäisen uniikin mallistomme. Ensimmäisten myyntiin tulevien erien myynti tapahtuu vain verkkokauppamme kautta. Myöhemmin, kunhan saamme koulutettua tekijöitä lisää tuotantoon, mallistomme tulevat myös vähittäismyyntiketjujen ohjelmaan. Tervetuloa ostamaan jotain todella uutta ja erilaista!